What we do

Production

Studio Sas is gespecialiseerd in het realiseren van producties van alle soorten en maten. Denk aan musicvideo’s, fictie films en series, journalistieke programma’s, live producties, exposities en events. Bij elk project staat het doel centraal rekening houdend met de wens van de klant en de wens van de doelgroep. Als het op productie aankomt zorgen wij voor de volledige voorproductie als de productie on set of tijdens een evenement.

Styling

De grote passie van mode staat centraal bij Studio Sas. De stijl van Studio Sas kan omschreven worden als kleurrijk, extra.

Casting

Bij fictie producties en commercials hoort een cast. Studio Sas heeft een grote database aan zowel speciale en klassieke personages. De groep bestaat uit diverse personen van alle leeftijden, achtergronden en maten.

Art Direction

Studio Sas heeft een brede kennis op het artistieke beeld van een productie en draagt zorg voor de gehele art direction en set dressing. We zorgen dat alle rekwisieten vantevoren aanwezig zijn en op de set zorgen de dat deze op de juiste plek met de juiste uitstraling tot zijn recht komt.